Be sure to receive our emails, add france@coast-organisation.com to your addressbook
Can't see images? Select "Always allow images" or click here.

COAST ORGANISATION DMC France 16 years of CREATIVITY
COAST ORGANISATION PÅ TUR I NORGE ! Vi vil møte deg til å fortelle deg mer om ulike muligheter i Frankrike, og for å snakke om våre nyheter. Vil du møte oss ? Send oss en epost
SOMMERNYHETER FOR DINE KOMMENDE GRUPPER TIL FRANKRIKE... VELG DITT DIREKTEFLY !
Her er noen ruter fra Norge.
Paris
La Rochelle
Geneve
Mellom slutten av august til begynnelsen av September (datoer ikke bestemt) : fra OSLO til KRISTIANSAND
Bordeaux
Nice
Marseille
Paris kan sees fra en annen vinkel ! Selv om du allerede har vært til Paris, er det fortsatt mange muligheter til å overraske dine kunder. Derfor har vi skapt nye veier for å oppdage Paris ... Dette er de berømte stedene i Paris hvor de fleste av oss allerede har vært minst én gang ... Men aldri på denne måten! Kom igjen, la oss gå og ta en titt, fra Eiffeltårnet backstage til ett besøk bak scenen til Lido !  Enda en måte å oppdage Paris på...: Opplev det gamle Paris fra 50-tallet og den verdenskjente sangeren Edith Piaf. Vi flytter rundt i veteranbiler, med en sjåfør som tar oss med i distriktene i Paris som fortsatt har beholdt sin opprinnelige sjarm. Ett besøk av Piaf museet, for så å nyte Edith Piafs egne toner framført av en fransk musiker i ett sjarmerende Brasserie, mens du drikker et glass rødvin...
COAST ORGANISATION VAR TILSTEDE VED ÅRETS TOUR DE FRANCE ! I anledning av Tour de France 2010, har Coast Organisation satt opp hendelsen Team Rynkeby for mer enn 600 danske deltakere !
La Rochelle: Dynamiske Seminarer ! La Rochelle tilbyr ett eksepsjonelt arbeidsmiljø for å kunne kombinere arbeid og fritid. Med en infrastruktur og teknologi som tilfredstiller dagens moderne samfunn, kan de arrangere kongresser, business konferanser, seminarer og møter av høy kvalitet. La Rochelle, åpent mot Atlanterhavet og med  mange muligheter for seiling, har et positivt bilde på livskvalitet og har gjort en stor innsats på miljøområdet.
Skandinavisk sykling har blitt kjent verden over, takke være ryttere som Thor Hushovd, Gunn-Rita Dahle, Kurt Asle Arvesen Flesjå og ikke minst, Edvald Bossan Hagen !  Tenk på Tour de France 2011 ! Vi tilbyr: VIP tilgang og møte med rytterne backstage !
Hvorfor Bordeaux ? De siste årene har forvandlingen av Bordeaux utløst en fornyelse av sine turistattraksjoner.  Deres inkludering i UNESCO World Heritage i 2007 har ytterligere forsterket dette imaget, som utviklingen og renoveringen av hoteller, samt etableringen av nye turistvirksomheter.
Fra Marseille til Montpellier : et reisemål for ditt neste arrangement ! Marseille, en storby ved Middelhavet, med sin “Vieux Port” (den gamle havnen) og mer enn 1360 nye hotell rom, er i stand til å være vert for de største arrangementer, konferanser, seminarer og incentiv aktiviteter. Marseille er også et naturlig og kulturelt paradis for alle slags incentiv turer. Montpellier, med en rik og bemerkelsesverdig arv og et par kilometer  fra sjøen, er et must for internasjonal forretnings turisme gjennom sin infrastruktur : “Corum”, ett sjeldent konferansesenter i hjertet av byen, og det framtidige “ARENA”, med multifunksjonelle rom med kapasitet på 15000 personer (åpner september 2010). Nye 3 og 4-stjerners hotell åpner i 2011.
Nice, Frankrikes nest største reisemål for internasjonal business turisme ! Nice er, etter Paris, reisemål nummer to i Frankrike gjeldende internasjonal business turisme. Med en flyplass som har direkte flygninger til over 90 destinasjoner i over 40 land. Nice, med sin store hotell kapasitet og over 900 rom tilgjengelige i umiddelbar nærhet av Palais des Congrès og Exhibition Centre, kan dermed ta de viktigste events. Byens beliggenheten ved middelhavet og  med gjennomsnitt 300 sol dager per år, gjør dette denne destinasjonen til et perfekt reisemål.
Geneve & Lyon : Genève kombinerer fordelene av en liten by med de fasiliteter og tjenester du vanligvis finner i en storby. Genève har konferanse-og utstillingssentre utstyrt for å ta imot opp til 6 500 personer og mer enn 100 000 kvadratmeter utstillingsareal. Genève har en internasjonal flyplass med direkte fly til nesten 100 internasjonale destinasjoner. Genève er hjemmet til FNs europeiske hovedkvarter og huser rundt 200 internasjonale statlige og ikke-statlige organisasjoner. Lyon : beliggenheten mellom fjellene og havet, ved bredden av Rhône og Saône elvene, gjør Lyon til et attraktivt reisemål for møter og arrangementer. 2000 års historie er uthevet av byens ekstraordinære landemerker fra romerske ruiner til det største renessanse kvarteret etter Venezia. I desember 1998 ble Lyon innskrevet på UNESCO World Heritage List. Støttet av en blomstrende økonomi og en moderne infrastruktur, er Lyon i dag en av Europas ledende forretnings- og turistmål.
COAST ORGANISATION PARIS Le Spass - 19 rue Jacques Louvel Tessier 75010 PARIS - FRANCE Tel : +33 (0)1 42 74 40 31 Fax : +33 (0)1 42 74 42 92 ------ COAST ORGANISATION FRENCH RIVIERA 5 rue Gabriel Fauré 06000 NICE - FRANCE Tel : +33 (0)4 93 82 39 02 Fax : +33 (0)4 93 88 37 32
En email adresse for din request : dmc@coast-organisation.com

This email was sent by Coast Organisation DMC France